Wysłany: 2010-02-08, 18:06 Thunder Lite vs Coliber Smart
Witam Forumowiczów, mam nadzieje, że nie zdublowałem, ani nie odkopałem tematu. Moje pytanie jest takie: miałem kiedyś skuter Thunder Lite i rozsypał się po 4500 km, teraz mam Kingway Coliber Smart i jaka jest między nimi róznica? Rama to praktycznie niczym się nie różni. Proszę o wypowiedzi.
Dodam jeszcze że z kumplem zauważyliśmy że powyżej 2007 roku są słabszej jakości plastiki. Kumpel ma 2007 rok i elegancko mu się trzymają zaczepy, a u mnie i braciaka kumpeli już dawno rozszedł się tył, a ja mam 2008 a ona 2009.
Naklejki przecież to nie problem A co do jakości plastików to moje też są wytrzymałe Kuzyn bawił się w kaskadera na skalniaku. No cóż tylko bok obtarty, ale nic nie pękło. Dodam że mój skuterek to 2008 rok. Jeśli chodzi zaś o Coliberka, a Thundera to te same skutery o innej nazwie i szacie graficznej.
_________________ Jeśli napier*alasz żonę, bo zupa była za słona
Bym cię dorwał, zapier*olił i pod domem pochował
Prosto z Teofilowa chwila moralnego kaca
Jak gówno z siebie dajesz to do ciebie wraca.
Po prostu kingway coliber ma wiele klonów, niektóre ładniejsze, a niektóre brzydsze. Ja sam mam takiego klona którym jest Rex rs450 i seryjnie miał zajefajne malowanie, rodem ze skuterów typu yamaha czy aprilia :-P.
Mój kolega ma 10 tysięcy kilometrów zrobionych swoim thunderkiem, a powiem że go nie oszczędza. Zdarzała się jazda w trzy osoby ;P, nigdy go nie serwisował tylko sam wymieniał olej i maszynka dalej chodzi. Zależy na jaki model trafisz.
_________________ Jeśli napier*alasz żonę, bo zupa była za słona
Bym cię dorwał, zapier*olił i pod domem pochował
Prosto z Teofilowa chwila moralnego kaca
Jak gówno z siebie dajesz to do ciebie wraca.
Linki Sponsorowane
Dołaczył: 04 Lis 2008
Skad: Google
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum