Wysłany: 2010-02-07, 19:22 Kingway Yamasaki by Piotrek16
Witam wszystkich mam na imie PIotrek mam 16 lat i przedstawiam wam moja maszyne ;D ma juz przejechane 3000km i jedynym problemem jak do tej pory była tylko urwana linka od sprzęgła Z motorka jestem bardzo zadowolony i nie zamienilbym go na nic innego (przynajmniej narazie) xD
Kingway Yamasaki
Rok Produkcji: 2008r
Rozstaw osi: 1380 mm,
Długość 2040 mm,
Szerokość 870 mm,
Wysokość 1140 mm,
Masa pojazdu: 107 Kg,
Maksymalna masa całkowita: 257 kg
Zrobiłem mały tuning optyczny a mianowicie zamontowałem neony pod silnik i zmieniłem żarówkę nad rejestracja na niebieską ;D
Planuje wymienic cylinder na większy(ale to kiedys tam xD) a co do tuningu optycznego to wymienic lusterka i błotnik na jakis inny
Fajny sprzet tylko lepiej wygladal by z jakimis malutkimi kierunkowskazami i bez tych kratek z tylu ;p A co do niebieskiej zarowki od rejestracji radze zdjac, mozesz za to stracic dowod; p
Skuter: yamasaki 70ccm , yamaha virago 535
Wysłany: 2010-02-08, 10:38
racja, motorek fajny, ale tą żarówkę to zamień na standardową, bo jak cie policja zobaczy to capną i end of story . Wg. prawa, światło tylne ma być koloru czerwonego i koniec.
Skuter: Kingway Yamasaki Pomógł: 5 razy Wiek: 14 Dołączył: 08 Lip 2009 Posty: 169 Skąd: Solniki Wielkie
Wysłany: 2010-02-08, 11:37
tomson28, nie chodzi o żarówkę postojową ani o światłu stop. Tu chodzi o podświetlenie tablicy rejestracyjnej!
piotrek16, zmień tą żarówkę - według polskiego prawa tablica ma być oświetlona na biało.
Poza tym motorek ładny
Kiedy kupiłeś, że masz 2009 rok?
Też posiadam Yamasaki'ego i powiem, że taki idealny to on nie jest ale co mi tam...
Przedstawię go na forum na wiosnę jak będę miał trochę więcej zdjęć
Skuter: yamasaki 70ccm , yamaha virago 535
Wysłany: 2010-02-08, 14:13
a racja nie doczytałem, ale fakt ta t musi być biała albo w zęby od drogówki. A motor może byc sprzedany w 2009 a w produkcji z 2008. Z tego co wiem to teraz wyprzedają magazyny które się nie sprzedały w 2009 roku, a nowe dopiero na wiosnę będą zamawiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum